НОВО поколение криолиполиза CLATUU ALPHA

НОВО поколение криолиполиза – CLATUU Alpha!

600,00 лв. от

CLATUU Alpha е с първият в света патентован апликатор за 360° охлаждане, за по-бързо и по-ефективно намаляване на мазнините. 

Диетите и редовните упражнения са категоричен начин за по-здравословен живот, но за много от нас проблемът остава и все още се борим с излишните мазнини в много области. Докато хирургията предлага най-бързото решение за скулптуриране на тялото, Clatuu Alpha най-накрая предлага ефективно, неинвазивно и надеждно решение за нехирургична, целенасочена загуба на мазнини.

Подходяща възраст

20+

Продължителност

60 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , , , ,

Решения на проблеми

Често задавани въпроси

Какво представлява криолиполизата с CLATUU Alpha?

CLATUU Alpha е нова, нехирургична процедура за отстраняване на мазнини, както и отлична неинвазивна алтернатива на липосукцията. Clatuu Alpha може да третира всяка област под всеки ъгъл. Той предлага високоефективни, достъпни, естетични решения за 3D липоскулптура, които са идеални за контуриране на тялото и цялостната загуба на мазнини.
CLATUU Alpha контурира формата на тялото неинвазивно, посредством охлаждане, насочено към мастните клетки. Това оставя околните тъкани невредими, което прави CLATUU идеална алтернатива за тези, които искат отлични резултати без потенциално рисково инвазивно лечение.
Най-новото поколение технология предлага и 360° вакуумна чаша за по-голяма ефективност и прецизност. За отлични резултати е добра комбинацията с терапия с акустични вълни, като двата метода гарантират, че мастните натрупвания и лимфата се изхвърлят от организма.
Всяко третиране дава между 25-30% намаляване на съдържанието на твърда мазнина в определена целева област на тялото.
Без ограничения! CLATUU ALPHA премахва мазнините във всяка област и всеки ъгъл!

Контролираното охлаждане замразява мастните клетки до тяхното кристализиране, което води до пълното им унищожаване в третираната зона. Унищожените мастни клетки се преработват от организма по същия начин, по който се преработва и храната.

CLATUU Alpha е подходяща процедура за мъже и жени, които се борят със задържаните мастни натрупвания и не се повлияват от диети и спорт. Иновативната криолиполиза вече е приложима при субментална пълнота за премахване на двойната брадичка. Упоритите мазнини под брадичката не се третират по различен начин в сравнение с приложението на CLATUU Alpha за зоните на останалите части от тялото. Адипоцитите (мастните клетки) в този участък се замразяват до тяхното естествено унищожаване, без никакво увреждане на околните нерви и тъкани. В резултата мастните натрупвания в зоната на брадичката са намалени в рамките на 30 до 90 дни след процедурата.

Какви са отличителните предимства на криолиполиза CLATUU Alpha?

  • Контролът на температурата и всмукването/вакуума при извършване на процедурата са регулируеми (20% по-силен капацитет на засмукване). Максималната температура на охлаждане е -9°C.
  • Clatuu Alpha разполага с технология „Perfect Fit”, която разпознава различните форми на тялото и позволява персонализирана терапия с различни апликатори за всяка област, включително двойната брадичка и коленете.
  • Според клинично проучване 89% от клиентите са удовлетворени от резултатите, в сравнение с проучвания за други машини.
  • Двойната система на накрайника позволява да се третират едновременно две зони и по този начин СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ! С CLATUU Alpha не е нужно да чакате още 60 минути, за да изравните другата страна.
  • Резултатите започват да се проявяват след първия месец и се разгръщат напълно до третия.

Как протича процедурата?

  • Първоначалното усещане през първите 5-10 минути в зоната е придръпване / засмукване от вакуума
  • Усеща се охлаждане в зоната
  • След това третираната зона изтръпва
  • След сесията апликаторът се отстранява. Подлежащата кожа и тъкан обикновено са твърди и леко червени за известно време. Нашите терапевти ще масажират, за да помогнат за намаляване на това усещане и да подобрят пост-процедурния комфорт и лимфния дренаж в третираната зона
  • Няма ограничения след процедурата, може да се върнете към ежедневните си задачи веднага

Криолиполизата с Clatuu Alpha е отличен нехирургичен метод за оформяне на тялото и унищожаване на излишната мазнина. Резултатите обаче могат да бъдат оптимизирани чрез комбиниране на метода за замразяване на мазнини с радиочестотни устройства, базирани на топлина или акустични вълни.

Попитайте лекарите или терапевтите на Дерма Бюти за персонализиран план за лечение, включващ комбинирани процедури, за да ускорите и оптимизирате резултатите.

Колко процедури са необходими?

Криолиполизата с Clatuu Alpha може да се повтори в една и съща зона с интервал от 3 месеца. Това се налага при пациенти с прекомерни мастни натрупвания в зоната. За да се премахнат задържаните мазнини в зоната, може да се комбинира терапията с други процедури. Попитайте специалистите в Дерма Бюти за своята подходяща комбинирана терапия.

Изпрати запитване

Съгласие

3 + 1 =