Премахване на бръчки

Ефективни методи за заличаване на бръчки от лицето на мъжа.

300,00 лв. от

Загрижеността на мъжа за това как изглежда вече не се свежда само до фитнес упражненията, мъжете също осъзнават нуждата от грижа за образа си. Естествено нуждите и очакванията относно естетичната грижа на мъжете и жените се различават, макар и признаците на стареене да са сходни. Мъжете искат незабавен, безболезнен резултат, без да се налага да прекъсват ежедневните си задължения и без намесата да е крещящо видима.

Подходяща възраст

25+

Продължителност

от 20 мин.

Вид процедура

Инжекционна

Възстановителен период

няма

Сезон

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , ,

Решения на проблеми

,

Категория:

Често задавани въпроси

Третиране на бръчките

За да удовлетвори потребностите за естетична процедура, лекарят трябва добре да познава разликата в анатомията на мъжкото и женското лице. Жените имат по-заоблени форми, докато при мъжете линиите и контурът са по-остри. Веждите на мъжа са по-ниско и по-прави, ето защо ако се приложи инжектиране на Ботулинов токсин, като това при дамите и се повдигнат вежите, това ще изглежда смешно за мъжкото лице. Когато става дума за анти-ейдж при мъжа е важно да се знае, че е добре мъжа да има бръчки. Не търсим цялостно изглаждане на лицето, тук целта е да дефинираме контура, да възвърнем загубения обем и да запазим част от бръчките на лицето, които придават мъжественост на силния пол. Назолабиалните гънки на мъжкото лице придават типичния мъжки вид, затова е важно до голяма степен те да се запазят. При коригиране на брадичката се тъси по-квадратна форма и добре дефиниран ъгъл. Филърите, който се инжектират при мъжете обикновено са на нехиалуронова гел основа – Radiesse. Предпочитани са за мъжката кожа поради нейните особености, тя е много по-дебела и плътна, затова има нужда от по-различен състав на филъра, за да контурираме мъжкото лице.

Какво е Radiesse®?

Radiesse® е продукт, подлаган на многобройни клинични изпитвания и е с доказана ефективност и безопасност от световни здравни институции. Той е напълно биосъвместим, тъй като основната му съставка е компонент на костите, зъбите и други тъкани. При Radiesse® няма никакъв риск от алергична реакция. Това е така, защото основната съствака – калциев хидроксиапатит е субстанция, която естествено се открива в тялото. Представлява микросфери, които постепенно се разпадат на калций и фосфатни йони. Резултатите от Radiesse® се задържат близо 18 месеца, но при всяко следващо поставяне те стават още по-дълготрайни.

Действието на ботокс терапията при мъжа

Ботоксът дава на мъжете предимството да се конкурират в работна среда, като създава младежки вид чрез омекотяване на бръчките около очите или челото. Релаксиращите инжекции за мъже спечелили прякора “BROTOX”.  Ботулиновият токсин се прилага в незначителни количества и е напълно  безопасен, макар думата токсин да стряска мнозина.  Когато се ползва за изглаждане на мимически бръчки в горната половина на лицето, ефектът настъпва след 48-72 часа, като е най-изразен  след 2 седмици. Действието му продължава няколко месеца, като във времето мускулите постепенно възстановяват своята активност и средно след 6 месеца е желателно пак да повторите процедурата.  Най-добре от токсина се повлияват бръчките на челото, между веждите(гневна бръчка) и тези около очите (пачи крак). Допълнително действа и на някои от бръчките около устата, шията, отпуска брадичката.

Как намаляваме бръчките?

Да изглеждате мъжествено и грубовато е едно нещо, но прекалено много бръчки на лицето е съвсем друго! Повечето мъже, които лекуваме, искат да запазят мъжествения външен вид, но искат да изглеждат малко по-млади. Има два начина, по които можем да постигнем това. Първо използваме ботулинов токсин за релаксация на бръчките и второ, възвръщаме обема с помощта на дермални попълнители (Филъри). Комбинирането на ботокс и филър ще да ви даде по-млад, мъжествен и по-свеж вид.

 

Изпрати запитване

Съгласие

5 + 15 =