Премахване на стрии

Ефективно премахване на стрии с най-иновативните технологии!

250,00 лв. от

В Дерма Вита разполагаме с уникална селекция от технологични решения за заличаване на стрии.

Ако сте преминали през бременност, рязка промяна на теглото или бърз растеж през пубертета, то вие вероятно познавате най-разпространените врагове на кожата – стриите. Обикновено се появяват по тялото в областта на корема, паласките, бедрата, а при мъжете често се появяват и по вътрешната част на ръцете. Най-вероятно ви е омръзнало да се притеснявате от стриите.
Вече може да се справите с тях. В премахването на стрии естетичната дерматология постига много добри резултати. С помощта на съвременните технологии не само може да се постигне премахване на стриите, но и изцяло да се рестартира живота на кожата. Време е и вие да оставите кожните несъвършенства в миналото. 

Подходяща възраст

16+

Продължителност

от 20 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

от 1 до 10 дни

Сезон

Есен, Зима и Пролет

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , , ,

Решения на проблеми

Често задавани въпроси

Какво представляват стриите?

Стриите са дълги, тесни ивици или линии, които се появяват при рязко разтягане или свиване на кожата и могат да бъдат сребристи или червени. Стриите засягат различни части на тялото, като корем, бедра, гърди, ръце, паласки, седалище и гръб. Стриите се появяват вторично след бременност, при наддаване на тегло, при рязка загуба на тегло, слад прием на някои лекарства (локални и системни кортикостероиди), при подлежащо заболяване (синдром на Кушинг), както и след хирургична намеса (например при уголемяване на гърди) или през пубертета. Обикновено са асимптоматични, но имат психологическо негативно влияние върху пациентите.

Какво представлява премахването на стрии с ResurFX?

Премахването на стрии чрез ResurFx се ползва с всички преимущества, които съвременната естетична дерматология може да предложи. ResurFx е неаблативен метод за премахване на стрии. Този вид лазер не нарушава целостта на кожата и околната тъкан, а действа в дълбочина. Охлаждащото му действие прави премахването на стрии комфортно за пациента, без да се налага да се съобразявате с дълъг възстановителен период.
За ResurFx терапията са необходими различен брой процедури, индивидуални за всеки пациент, което се определя в зависимост от дълбочината и размера на стриите. Процедурите се извършват в интервал от 5 седмици, след които ще можете да се радвате не само на тяло без стрии, но и на цялостно подобряване на състоянието на кожата. ResurFx се използва не само за премахване на стрии, а и за заличаване на множество други кожни несъвършенства и цялостно подобряване на качеството на кожата.

Какво представлява премахването на стрии с IPL?

IPL технологията всъщност е интензивна пулсова светлинна терапия, която се прилага за премахване на несъвършенствата по кожата. Тя е ефективна при премахването на стрии, когато те са пресни. IPL технологията стимулира производството на колаген и еластин. В резултат на това стриите избледняват, а ширината се намалява. С IPL технологията не само премахваме стрии, но и третираме други структурни промени в епидермиса и дермата като:

  • фини бръчки
  • разширени пори
  • разширени капиляри
  • петна

Какво представлява премахването на стрии с KTP лазер?

С KTP лазер се третират пурпурни /червени стрии, без да се засяга повърхността на кожата, той разрушава увредените кръвоносни съдове.
Обикновено на пациентите се препоръчват 3 до 5 процедури (с интервал от четири до шест седмици) в зависимост от вида на стриите. KTP лазерът прониква в кожата, светлината се превръща в топлина и се абсорбира от хемоглобина на кръвта. През следващите 48 часа могат да се усети леко загряване в третираната зона и да се наблюдава зачервяване.
Препоръчва се да не се излагате на пряка слънчева светлина, както и солариум за минимум две седмици до един месец след терапията.

Какво представлява премахването на стрии с микронидлинг VIVACE?

Микронидлинг е технология, която се използва и за премахване на стрии. Тя действа на принципа на множество убождания с малки игли, които микроскопично перфорират кожата и ускоряват оздравителните процеси в нея. Процедурата не е болезнена, тъй като се прилага обезболяващ крем в третираната зона. При премахване на стрии по този начин също така се активира кръвоснабдяването и метаболизмът на кожата, което води до по-добрия ѝ външен вид.

При микронидлинг се постигат добри резултати при премахването на стрии, защото цялостно ревитализира кожата. Броят процедури се определя индивидуално след консултация със специалист, а интервалът между тях е около 30 дни. По време на процедурата, както и един месец след нея е задължително използването на фотозащитни продукти с цел да се предотвратят нежелани ефекти. С всяка следваща процедура кожата има по-гладък и по-жизнен вид.

Кои е най-подходящият метод за премахвне на стрии?

Както всички останали дерматологични процедури, и премахването на стриите е строго индивидуално. В зависимост от вида на стриите и на кожата като цяло, специалистите на Derma Vita ще ви препоръчат подходящата терапия. Премахването на стриите е възможно и не е нужно да изчаквате, за да решите сами на коя процедура да се подложите. Съвременната естетична дерматология разполага с решение на кожните проблеми, така че възползвайте се!

Изпрати запитване

Съгласие

11 + 7 =