QuantifiCare Skin Check

Дигитален анализ на кожата на лицето

120,00 лв.

Виждаш и усещаш кожата си постоянно! Но познаваш ли я?
Derma Vita Clinic те кани на среща с твоята кожа!

Най-значимата стъпка в грижата за кожата е точният анализ с правилната оценка на състоянието ѝ! Нито една терапия и дерматологична грижа не би била ефективна, ако не е съобразена с нуждите и спецификите на кожата на всеки човек.
Дигитален анализ на кожата на лицето QuantifiCare SkinCheck издига дерматологичната консултация на следващо ниво. Технологичното решение онагледява отличителните признаци /характеристиките/ на кожата, невидими с просто око.  Получавате 3D визуализация на морфологията на лицето от всеки ъгъл, оценка на качеството на кожата и визуализация на: бръчки – пори – омазняване – равномерност – васкуларизация – пигментации. QuantifiCare SkinCheck дава възможност на пациентите да проследят постигнатите резултати от персоналния си терапевтичен план. Смарт софтуера позволява да се измери и хармонията в пропорциите на лицето, да се планират и проследят естетични корекции. При дигиталния анализ на кожата на лицето QuantifiCare SkinCheck пациентът получава персонален 360-градусов план за грижа за кожата, включващ: комбинация от дерматологични и естетични процедури и рутина за козметична грижа вкъщи.    

С QuantifiCare SkinCheck ще откриете подходящата грижа за своята кожата, без загубено време, излишни средства и неуспешни експерименти!

изследване на бенки

Подходяща възраст

15+

Продължителност

60 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Често задавани въпроси

Какво представлява дигиталният анализ на кожата на лицето QuantifiCare Skincheck ?

QuantifiCare Skincheck е детайлен дигиталният анализ на всички параметри на кожата на лицето, даващ обективна оценка на моментното ѝ състояние. Ултрарезолюционната камера и смарт софтуера на Quantificare определят в подробен детайл количествени и качествени специфики на кожа като тип,  зачервявания, пигментации, пори, бръчки, равномерност, васкуларизация, текстура и тен.  Quantificare дава точни измервания, височини и ширини, за да получите обективна оценка от лекаря за хармонията на лицето, благодарение на лицеви ъгли и изчисление на съотношението.
Технология от последно поколение, която открива нови хоризонти пред пациента и дерматолога!

QuantifiCare Skincheck в клиника Derma Vita се извършва с LifeViz® Mini Pro : новият златен стандарт за консултация за лицето! Благодарение на иновативната технология пациентът може да види показатели на кожата си, които не вижда с просто око,  през призмата на смарт софтуера QuantifiCare. 3D реконструкция с точна геометрия и забележително качество на изображението.  Прецизно измерване на анатомичните особености на лицето. Визуализация на планирани естетични корекции.  

QuantifiCare Skincheck дава детайлна и презицна информация за изграждането на най-ефективния терапевтичен план и козметична рутина от лекаря за пациента.

Какви са предимствата на дигиталният анализ на кожата на лицето QuantifiCare SkinCheck ?

Дигиталният анализ на кожата на лицето  QuantifiCare Skincheck дава

Отговори на всички въпроси, които имаш за кожата на лицето си, здравия и красивия му вид!

План за грижа за кожата ти с конкретни стъпки за половин година напред

Планирана дерматологична и естетична грижа в клиниката. Вече няма нужда да се колебаете за какво да запишете час, а просто да следвате персоналния си план, в който са описани точните терапии, от които се нуждаете и схема на изпълнението им за месеци напред!

Изграждане на цялостна рутина в домашната грижата за кожата от дерматолог! Списък с конкретни продукти и схема на приложение.  

Възможност да проследяване и визуализиране на постигнатите резултати от изпълнения терапевтичен план.

Ефективна превенция! С QuantifiCare Skincheck може да видите дерматологични проблеми и несъвършенства по кожата на лицето в началото на развитието им и да го предотвратите.  

Дигиталният анализ на кожата на лицето  QuantifiCare Skincheck с LifeViz® Mini Pro е препоръчван от най-добрите! Услугата се предлага в едни от най-престижните клиники по света, препоръчана е лично от Dr. Shino Bay, водещ естетичен дерматолог в САЩ.

Какво съдържа персоналният палн от дигиталния анализ на кожата на лицето QuantifiCare Skincheck ?

360-градусов план за грижа за кожата

  • Терапевтичен план от конкретни процедури, тайминг на изпълнението им, честота и последователност с ясно дефинирани цели.
  • Рутина за грижа за кожата, изградена от лекар-специалист. Спрямо нуждите на кожата ви, лекарят подбира нужните стъпки, активни съставки, продукти и специфики на приложението им.

Визуализация на моментното състояние и вид на кожата на лицето, с която може да се съпоставят постигнатите резултати от изпълнения план.

Каква е цената на дигиталния анализ на кожа QuantifiCare Skincheck ?

Първичен анализ на кожата на лицето с QuantifiCare : цена 120 лв.; продължителност: 1 ч.
Вторичен анализ на кожата на лицето с QuantifiCare : цена 60 лв.; продължителност : 30 мин.
Извършва се от 4 до 6 м, след първичния преглед и при пълно изпълнение на предписания терапевтичен план !   

Как мога да запазя час за дигитален анализ на кожата на лицето QuantifiCare Skincheck ?

Можете да запазите своя час за дигитален анализ на кожата на лицето Quantificare SkinCheck при лекар от екипа на Derma Vita Clinic на тел. 0884 94 95 81 или 02 / 962 25 33(44)

Обажданията се приемат през работното време на клиниката:
Понеделник – Петък: от 09 до 19 ч.
Събота: от 10 до 16 ч.

Изпрати запитване

Съгласие

5 + 13 =