Радиочестотно стягане EXILIS

Бързо, безболезнено и бюджетно решение за стягане на отпуснатата кожа на тялото!

130,00 лв. от

Радиочестотен лифтинг Exilis стяга отпуснатата кожа в различни зони на тялото!

В стремежа си да имаме перфектно тяло, през годините опитваме какви ли не процедури и кремове, спорт и различни диети. Някои помагат, но от други се разочароваме безкрайно много. Правилната диета и спорт не са достатъчни за премахване на досадните мастни натрупвания и отпуснатата кожа. Трябва ни нещо различно и революционно.

Подходяща възраст

18+

Продължителност

от 20 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , ,

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Какво представлява радиочестотен лифтинг за тяло Exilis?

Exilis е радиочестотна терапия, комбинация от радиочестота и ултразвук.
Exilis успява успешно да премахне нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа вследствие на възрастта, бързо отслабване или след бременност. По време на третирането специален накрайник се движи върху проблемните зони и излъчва радиочестотни и ултразвукови вълни, достигащи до дермата и до мастните натрупвания. В резултат подкожният мастен слой се загрява до 40°-50° градуса без риск от изгаряне на кожата. Температурата непрекъснато се следи от оператора на специален дисплей. Едновременно с това има възможност за охлаждане от накрайника, което позволява на вълните да проникнат още по-дълбоко. Ултразвуковите вълни действат директно върху мастните клетки. Освобождават ги от фиброзните им капсули и отделят от тях липидите, които попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. Това е едно естествено освобождаване от излишните мазнини.
По време на процедурата се усеща лека топлина, която постепенно се засилва до силно затопляне. Достигнатата висока температура в дермата води до съкращаване на старите колагенови и еластични влакна и образуване на нови такива. Резултатът е видимо стягане на кожата и повдигащ ефект.
Процедурата е напълно безопасна, безболезнена и високо ефективна. Одобрена от FDA –Американската агенция по храните и лекарствата, което е доказателство за ефективността и безопасността на процедурата. 

Кои зони могат да се третират с радиочестотен лифтинг Exilis?

С помощта на радиочестотната лифтинг терапия Exilis могат да се обработват корем, вътрешна и външна част на бедрата, колене, брич, паласки, ръце.

Колко процедури са необходими за постигане на желания резултат?

Необходими са от 4 до 6 процедури през 7-10 дни.
Само след няколко процедури кожата ви ще стане отново стегната, а обиколката намалена осезаемо с няколко сантиметра. Препоръчваме подходящ хранителен и двигателен режим, за да бъде ефектът още по-добър.

 

Изпрати запитване

Съгласие

14 + 4 =