Заличаване на бръчки

Гладка кожа – мисия възможна!

250,00 лв. от

Бръчките са естествени следи на времето по кожата и са най-често срещаният естетичен проблем.

Появата на бръчки зависи от гените, анатомичните особености и начина на живот на човек. Първите фини линии се появяват още преди 30-тата годишнина на мъжете и жените. 

Екипът на Derma Vita се състои от обучени и опитни експерти в холистичната анти-ейдж грижа за кожата. Дерматолозите от екипа ни изготвят цялостна програма от процедури и грижа за превенция и корекция на бръчки, и поддържане на гладка кожа с младежки вид максимално дълго във времето!

Подходяща възраст

25+

Продължителност

от 30 мин. до 1 ч.

Вид процедура

Инжекционна / Апаратна

Възстановителен период

от 1 до 7 дни 

Сезон

Допълнителна информация

Зона за третиране

, , ,

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Кои са най-ефективните процедури за заличаване на бръчки?

Бръчките са гънки в кожата, достигащи различна дълбочина и биват различни видове. Основните причинители на бръчки са:
Мимики и често разтягане и свиване на кожата в дадена зона.
Намалено производството на колаген и еластин в кожата
Прекомерно излагане на слънце
Цялостен начин на живот (начин на хранене, излагане на синя UV светлина и замърсявания и др.)

Според вида на бръчките, възрастта на пациента, типа и на кожата и индивидуалното му състояние, се прилагат различни методи за заличаване и превенция на бръчки:

Ботокс: Безалтернативен метод за заличаване на мимически бръчки (гевна бръчка, хоризонтални челни бръчки, бръчки тип „пачи крак“, „заешки бръчки“ на носа, бръчки на брадичката) и превенция от образуването на статични бръчки!  
Апататни колагенстимулиращи терапии: Отличен метод за превенция от поява и задълбочаване на бръчки чрез стимулация на колаген и еластин в кожата: Лазер Genesis, Радиочестоттен лифтинг Exilis; Микронидлинг VIVACE; IPL фотоподмладяване; Неоперативен HIFU лифтинг.
Инжекционни ревитализиращи процедури: Хидратацията и подхранването на кожата с полезни вещества при мезотерапия, мезолифт и скинбустер имат благоприятно действие върху плътността и гладката повърхност на кожата.
Хиалуронови филъри: Използват се за запълване на бръчки, като назолабиални гънки, пушачески бръчки (бръчките над горната устна) и др.. Инжектирани в определени зони, хиалуроновите филъри могат да омекотят марионетни линии, назолабиални гънки, бръчките около очите, на шията и др.

На кои зони се извършват процедури за заличаване на бръчки?

  • Чело; Около очите; Между веждите (гневна бръчка); Около очите ( бръчки тип „пачи крак“); На носа (заешки бръчки); на брадичката; над устните (пушачески бръчки); Между устните и брадичката (марионетни линии); Между носа и устните (назолабиални гънки).
  • Лице
  • Шия
  • Деколте
  • Гърба на дланите
  • Ръце
  • Колене

Кога се постига и колко продължава ефекта?

Действието на ботокса продължава около 5 м., но при всеки пациент е строго-индивидуално.

Действието на инжекционни ревитализиращи процедури, хиалуроновите филъри и апататни колагенстимулиращи терапии зависи от третираната зона, броя извършени процедури и индивидуалното състояние на всеки пациент.

Дерматолозите на Дерма Вита изготвят персонален план за заличаване и превенция на бръчки спрямо индивидуалното състояние, целите и бюджета на всеки пациент. Терапевтичният план се състои от: вид, брой, параметри на подходящите процедури, подбор на правилна козметика, подходяща грижа за кожата преди и след терапии и много други полезни съвети.

Изпрати запитване

Съгласие

4 + 14 =