Заличаване на целулит с ACOUSTIC WAVES

Безопасен и ефективен метод за трайно заличаване на целулит! 

90,00 лв. от

В борбата с целулита се включват иновативни технологии, които помагат на тялото да се отърве от „заседналите” мастни клетки по напълно естествен начин.

Целулит: Всеки го има, всеки го мрази и всеки се стреми да го премахне. Почти 90% от жените имат целулит през някой етап от живота си. В борбата с него е важно да се потърсят причините и да се избере подходяща терапия, съобразена със стадия на целулита и начина на живот на пациента. Ако сте опитвали безброй диети в борбата с целулита без успех, не сте единствени. Дори много слаби хора може да имат целулит. Затова съвременната дерматология идва на помощ при премахването на цалулита.
В Derma Vita | Derma Beauty разполагаме с всички съвременни технологии за премахване на целулит, а Акустичните вълни са водещ метод сред тях.

Подходяща възраст

18+

Продължителност

20 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

, ,

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Какво представлява премахването на целулит с Акустични вълни?

Преди да се използват за премахване на целулит, акустичните вълни са били начин за разбиване на камъни в бъбреците и за облекчаване на ставните болки. Премахването на целулита с тази технология се постига чрез умерени шокови вълни, които апаратът изпраща към кожата. Вълните разбиват мастните натрупвания, освобождавайки задържаните мазнини, токсини и вода. Премахването на целулита с акустични вълни постига страхотни резултати и стимулира процесите в кожата.

Какви са отличителните предимства на антицелулитната терапия с акустични вълни?

Този метод за премахване на целулита се отличава с множество предимства и няма противопоказания. Според мненията на доволните пациенти и научни изследвания, основните плюсове на премахването на целулита с акустични вълни са:

  • безболезнена процедура
  • ефективни резултати
  • видимо намаляване на обиколката
  • стимулирано производство на колаген в кожата
  • подобрена циркулация
  • намаляване на отока
  • няма възстановителен период

Колко процедури са необходими за постигане на ефект?

„Портокаловата кожа” е свързана с обмена на веществата в организма и премахването на целулита завинаги е трудно. С помощта на съвременната дерматология има начини за премахване на целулита, които са доста дълготрайни, ако са съчетани и със здравословен начин на живот. За да постигнете максимални резултати, ще са необходими между 8 и 10 процедури, които се извършват два пъти седмично. Премахването на целулита с акустични вълни ще ви отнеме не повече от 30 минути на процедура, за която единствената подготовка е повишеният прием на вода. Опитайте да приемете поне около 2 литра вода, преди и след процедурите, тъй като хидратацията играе огромна роля за състоянието на кожата и изхвърлянето на токсини от организма.

 

Изпрати запитване

Съгласие

11 + 13 =