Микронидлинг VIVACE RF

Златното трио на дерматологичните терапии за цялостно подобряване на качеството на кожата. 

400,00 лв. от

Цялостното подобряване на вида на кожата вече е възможно без хирургична намеса.

Микронидлинг терапията е минимално инвазивен метод за премахване на множество несъвършенствата от лицето чрез задействане на регенеративните процеси в кожата и стимулиране на колагенообразуването.
Микронидлинг VIVACE RF съчетава 3 мощни технологии, които ремоделират повърхността на кожата, стимулирайки производството на колаген и регенеративните ѝ способности.

Vivace RF микронидлинг е носител на награди за най-добро устройство за грижа за кожата за 2018, най-добра минимално инвазивна процедура за 2018, а компанията-производител взе награда за RF компания и най-добра компания за грижа за кожата.

микронидлинг виваче

Подходяща възраст

16+

Продължителност

1 ч. 20 мин.

Вид процедура

Апаратна, Минимално инвазивна

Възстановителен период

1 ден

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Често задавани въпроси

Какво представлява VIVACE RF микронидлинг?

Иновативната система VIVACE RF съчетава 3 мощни технологии – микронидлинг, радиочестота и LED светлина, за едновременно третиране на множество кожни несъвършенства.
VIVACE микронидлинг е минимално инвазивна дерматологична процедура, която създава множество малки перфорации по кожата чрез 36 позлатени игли. Проучванията сочат, че микронараняванията не оставят белези по кожата, а напротив –  стимулират естествените регенеративни способности на кожата и колагенообразуването.  Микроперфорациите по кожата повишават усвояването полезните за нея вещества, като хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини, които възстановяват здравия й вид.
Радиочестотата в иглената терапия VIVACE  ускорява допълнително производството на колаген. Vivace RF микронидлинг включва използването на синя и червена LED светлина. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената светлина активира клетките да произвеждат колаген, което подобрява текстурата и тена на кожата.
Чрез микронидлинг терапията се подобрява цялостният вид на кожата, благодарение на стимулираното производство на колаген и заздравителните ѝ процеси.
Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, затова е удачен избор за пациентите, които искат да премахнат несъвършенствата от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване.
Третираната зона се обезболява с локална упойка под формата на крем, която се поставя 20-30 мин. преди микронидлинг терапията и осигурява максимален комфорт. Заради своя минимално инвазивен подход, микронидлинг VIVACE не е съпътствана от силна болка и дълъг възстановителен период.
Vivace Rf премахва фините бръчки и линии по кожата, видимо я стяга и повдига, свива порите и заличава белезите от акне, активно акне и някои пигментни петна.

VIVACE RF e сертифициран професионален апарат за микронидлинг терапия, който отговаря на високите изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ. Тествана и доказано ефективна, микронидлинг терапията VIVACE RF не крие рискове за здравето и представлява сигурен начин за възстановяване на сияйния вид на кожата.

Какви проблеми третира микронидлинг VIVACE?

Радиочестотната микронидлинг терапия с VIVACE RF постига впечатляващи резултати при всеки тип кожа. Виваче третира успешно множество несъвършенства по кожата, поради което е подходяща за почти всяка възраст. Сред ползите от микронидлинг VIVACE RF са:

 • Заличаване не фини линии, бръчки, пигментации
 • Заличаване на пост-акнеични белези, след оперативни белези, стрии и др.
 • Лечение на активно акне
 • Изглаждане на бръчки и фини линии
 • Осезаемо повишаване на еластичността на кожата
 • Подчертаване на овала на лицето
 • Стягане на отпуснатата кожа
 • Изравняване на тена на кожата
 • Изглажда релефа на кожата

Какви са отличителните предимства на микронидлинг VIVACE?

Радиочестотната микронидлинг терапия е иновативен начин за цялостно подмладяване на кожата. Сред най-големите плюсове е, че може да се приложи не само за проблемите на лицето, шията и деколтето, но и за третиране на стрии в областта на тялото.

Водещите предимства на микронидлинг VIVACE RF са:

 • Цялостно подобрява вида на кожата
 • Третира десетки дерматологични и естетични проблеми
 • Не изисква дълъг възстановителен период
 • Може да се извършва целогодишно
 • Подходяща е за всеки тип кожа и за почти всяка възраст
 • Има дълготраен ефект, който продължава до 1 година
 • Подмладява кожата и ѝ придава свеж и сияен вид
 • Перфектна процедура за обедната почивка

Колко процедури са необходими?

От 1 до 3 поредни процедури, извършени през интервал от 1 м. постигат оптимален резултат.
Дерматолозите на Дерма Вита изготвят персонален план за терапия спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент, състоящ се от: вид, брой, параметри на подходящите процедури, подбор на правилна козметика, подходяща грижа за кожата преди и след терапии и много други полезни съвети.

Какви области могат да бъдат третирани с микронидлинг VIVACE?

Микронидлинг VIVACE е ефективна подмладяваща терапия за лицето, околоочния контур, шията, деколтето, ръцете и областите по тялото, в които има белег или стрии.

Кога не се прилага процедурата?

Микронидлинг VIVACE RF не се прилага при:

 • Бременни и кърмещи жени
 • Хора с автоимунни заболявания
 • Инфектирана кожа

Видео

Изпрати запитване

Съгласие

9 + 1 =

Също може да ви хареса…

 • IPL фотоподмладяване

  IPL фотоподмладяване

  250,00 лв. от
 • Плазмолифтинг PRP

  Плазмолифтинг PRP

  350,00 лв. от