IPL фотоподмладяване (фотофейшъл) на лице, ръце, шия и деколте

IPL дава ново начало за кожата! 

250,00 лв. от

Какво представлява IPL фотоподмладяване на лице

Негативното въздействие на УВ лъчите върху кожата е добре познато и за съжаление все по-силно изразено. Увредата на ДНК на клетките, нарушаването на колагеновите структури и стареенето вследствие прекомерна слънчева експозиция, както и появата на пигментни петна по лицето са сред факторите, участващи във фотоувреждането на кожата ни. Вече медицината разполага с добре разработени и иновативни технологии като IPL фотоподмладяване, които се борят точно срещу тези признаци на стареене, изсветлявайки хиперпигментациите, помагайки за избистряне на неравномерния тен на лицето и подобрявайки еластичността и текстурата на кожата. IPL by Lumenis се утвърди като „златния стандарт“ във фотоподмладяването в световен мащаб.

Видове фотоподмладяване

Една процедура може да третира едновременно следите на времето по кожата – без инвазивна намеса и без да нарушава целостта на кожата. IPL фотоподмладяването, още наречено фотофейшъл, прави точно това! Основна полза от IPL процедурата е избистрянето на тена на кожата на лице, шия, деколте, дори на ръцете, като успешно се третират както отпусната кожа на лицето и хиперпигментни петна, така и зачервявания и разширени капиляри. Процедурата постига избистрен и сияен тен, свиване на пори и полиране на повърхността на лицето. Фотоподмладяването чрез IPL лазерна технология доказано стимулира образуването на колаген и еластин, което допринася за по-добра еластичност и тургор на кожата.

Едно от предимствата на IPL фотоподмладяване е, че е неинвазивен метод за подмладяване на кожата, от който кожата се възстановява много бързо. След процедурата пациентите могат веднага да се върнат към ежедневните си задачи, което го прави изключително удобен за онези, които търсят бързи и ефективни резултати.

Фотоподмладяване на лице

Фотоподмладяването на лице възвръща свежестта и младежкия вид на Вашата кожа. Тази иновативна процедура използва интензивна светлина, за да намали фини линии, хиперпигментни петна, червенини и съдове, както и видимостта на порите. Стимулира производството на колаген, като резултатът е по-еластична и подмладена кожа с избистрен и свеж тен. С фотоподмладяването на лице можете да постигнете равен и сияен тен, който излъчва младост и здраве.

Фотоподмладяване на ръце

Кожата на ръцете също е засегната от времето и факторите на стареенето. Фотоподмладяването е идеална процедура за избелване на петна от слънце, познати като „старчески петна“ и подобряване на текстурата на фината кожа на ръцете. Фотоподмладяването на ръце стимулира производството на колаген, премахва хиперпигментни слънчеви петна, като резултатът е по-младежки и по-плътен външен вид на кожата на ръцете. Покажете кожата на ръцете си с увереност, като изберете тази иновативна процедура за подмладяване.

Фотоподмладяване на шия и деколте

Деколтето и шията са ключови зони за подмладяване, които често се пренебрегват. Фокусирайки се само върху грижата за лицето, кожата на шията и деколтето често са издайници на възрастта, особено при дамите. Фотоподмладяването на шия и деколте може да подобри тези области, като намали фините линии и гънки, различни пигментации, включително петна от слънце, червенини, съдове и неравномерния тен на кожата. С тази процедура може да се възвърне естествената младост и свежест на кожата на шията и деколтето, придавайки им по-младежки и естествен вид.

възраст

Подходяща възраст

25+

Продължителност

Продължителност

от 30 мин.

процедура

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен

Възстановителен период

Няма

Сезон

Сезон

Есен, Зима и Пролет

Допълнителна информация

Решения на проблеми

, ,

Често задавани въпроси

Каква е цената на IPL фотоподмладяване?

Какви проблеми третира IPL фотоподмладяване?

IPL дава възможност да се третират редица проблеми, като:

Съдови лезии:
Разширени капиляри по лице, шия, деколте;
– Различни форми на розацея;
– Родилни петна от съдов произход;

Пигменти нарушения:
– Слънчеви петна;
– Лентиго;
– Лунички;
– Мелазма и др.;

Структурни промени в епидермис и дерма:
– Фини бръчки;
– Ниска еластичност;
Разширени пори;
– Пост-акнеични белези.

Какви области могат да бъдат третирани с IPL фотоподмладяване?

Лицето, шията, деколтето, гърба на дланите.

Какви са отличителните предимства на IPL фотоподмладяване?

  • Едновременно третиране на множество различни естетични и дерматологични проблеми на кожата
  • Процедура за цялостно подобряване на вида и качеството на кожата
  • Безболезнен и бърз метод
  • Комплексно обновяване на кожата, без да се нарушава целостта ѝ

Колко процедури са необходими?

По протокол се извършват от 1 до 3 процедури през интервал от 1 месец за постигане на оптимален резултат. Ефектът от IPL фотоподмладяването се запазва с 3 поддържащи процедури годишно.

Дерматолозите на Дерма Вита изготвят персонален план за терапия спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент, състоящ се от: вид, брой, параметри на подходящите процедури, подбор на правилна козметика, подходяща грижа за кожата преди и след терапии и много други полезни съвети.

Кога не се прилага процедурата?

  • При бременност и кърмене
  • При прием на Роакутан
  • При активни възпалителни процеси по кожата

Изпрати запитване

Съгласие

3 + 5 =