Неравномерен тен на лицето

Какво представлява неравномерният тен на лицето?

Неравномерният тен на лицето е състояние, при което кожата има неравномерен цвят или текстура, която може да включва петна, пъпки, пигментация или други несъвършенства. Това състояние може да бъде причинено от различни фактори, като например увреждане от слънце, акне, хормонални промени, стрес или неправилна грижа за кожата.

Ефективни методи за лечение на неравномерен тен на лицето

Как се решава проблемът неравномерен тен на лицето

Проблемът с неравномерния тен на лицето може да бъде решен чрез различни процедури и съчетания между тях. Водещите методи за изравняване на тена на лицето са:
Химичен пилинг: Това е процедура, при която се използват различни комбинации и проценти киселини, които се нанасят върху кожата, за да се премахнат повърхностните слоеве и да се подобри текстурата и цветът на кожата.

неравномерен тен на лицето

Интензивно пулсираща светлина (IPL фотоподмладяване): Този метод използва светлинни импулси за премахване на пигментацията и подобряване на текстурата на кожата, като се насочва към проблемните области.

Микродермабразио: Тази процедура използва малки кристали или диамантени глави, с които се прави механична ексфолиация на кожата, за да се премахнат мъртвите клетки и да се подобри тенът и текстурата на кожата.

Лазерна терапия: Лазерната терапия може да се използва за подобряване на неравномерния тен на кожата, като се насочва към пигментните петна или други проблемни области и стимулира регенерацията на кожата.

Микронидлинг: Избистрянето на тена е едно от многото предимства на микронидлинг терапията. В Дерма вита предлагаме както радиочестотен, така и обикновен микронидлинг.

Тези процедури предлагат различни подходи за борба с неравномерния тен на лицето и комбинацията и протоколи се определят съвместно с Вашия дерматолог, който ще оцени състоянието на кожата и ще предложи най-подходящия метод за лечение.

Показване на единичен резултат

  • IPL фотоподмладяване

    IPL фотоподмладяване (фотофейшъл) на лице, ръце, шия и деколте

    250,00 лв. от