Разграждане на двойна брадичка

Ефективно премахване на двойна брадичка.

400,00 лв. от

Според проучване 73% от потребителите са заявили, че са притеснени от своята двойна брадичка. Субменталната пълнота или т.нар. двойна брадичка представлява локално струпване на мастни клетки в горната част на шията, точно под брадичката, от където идва и името на състоянието.
Двойната брадичка не носи рискове за здравето, но може да бъде смущаващ естетичен проблем, защото създава визуална илюзия за по-пълно лице, дисбалансира хармонията му, придава състарен и уморен вид на човек.  
Двойната брадичка е следствие от наднормено тегло, стареене на кожата или генетична предразположеност.

Естетичната дерматология предлага иновативни решения за премахване на двойна брадичка, без оперативна намеса. Тази специфична терапия изисква намесата на опитен дерматолог!

Подходяща възраст

18+

Продължителност

30 мин.

Вид процедура

Инжекционна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

,

Често задавани въпроси

Какво представлява разграждане на двойна брадичка?

Разграждането на двойна брадичка, без оперативна намеса се извършва посредством специфична техника на инжектиране на продукт, който разрушават мастните натрупвания в зоната.
Лекарите на Derma Vita работят със сертифицирани продукти с доказано и безопасно действие –Prostrolane Inner B, PB серум и Belkyra. Дерматолозите ни определят най-подходящия продукт и метод за терапия, спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент.

В Derma Vita предлагаме и решение за пациентите, които предпочитат напълно неинвазивни методи – премахване на двойна брадичка, чрез замразяване на мазнини с първия в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане – CLATUU Alpha.

Какви са предимствата на разграждане на двойна брадичка с Prostrolane Inner B?

Prostrolane Inner B е иновативен патентован пептид за липоредукция. Продуктът задейства разграждането на мастните клетки, без да уврежда клетъчните структури. Иновативната формула редуцира мазнините, като същевременно подобрява еластичността и тургора на кожата.
Процедурата е ефективен метод за премахване на двойна брадичка. Prostrolane Inner B се прилага за стопяване на локализирани мазнини на лицето, като тези при челюстта след брадичката – т. нар. бузи тип „булдог“,както и на тялото.

Предимства:

  • Редуцира локализираните мазнини и подобрява качеството на кожата
  • Премахва мазнините от „двойна брадичка“, бузи тип „булдог“, “бучки на Биш” и др.

Какви са предимствата на разграждане на двойна брадичка с PB серум?

PB серум е продукт, който съдържа иновативен ензимен комплекс, съчетаващ различни видове ензими (колагеназа, лиаза, липаза), които в специфично съотношение действат на различни проблеми.
PB серум е безопасно и съвременно решение за намаляване на мастната тъкан в двойната брадичка.

Предимства:

  • Иновативен подход за редуциране на мазнини чрез рекомбинантни ензими
  • Ефективно намалява обема на мазнините в „двойната брадичка“

Какви са предимствата на разграждане на двойна брадичка с Belkyra?

BELKYRA® на Американската компания Allergan съдържа синтетична версия на дезоксихолева киселина. В САЩ продуктът е познат като KYBELLA.
Дезоксихолевата киселина е жлъчна киселина, която се произвежда от черния дроб, за да разлага мастните компоненти на храната. Учените са доказали, че тази киселина успешно може да топи и мазнините в двойната брадичка.
Дезоксихолевата киселина в BELKYRA® разрушава мембраната на мастните клетки и разгражда мазнините, съдържащи се в тях, в рамките на 28 дни. Веднъж разрушени, тези клетки не могат да съхраняват или натрупват мазнини отново. Следователно след постигане на желания резултат, ефектът се запазва във времето и не се налага последващо лечение

Предимства:

  • След постигане на желания резултат, не се налага последващо лечение

80% от пациентите, третирани с Belkyra® споделят удовлетворение от резултатите от външния вид на своето лице и брадичка.

Колко процедури са необходими?

Prostrolane Inner B: Препоръчителен е курс от 4 до 6 процедури с интервал от минимум 2 седмици за оптимални резултати.

PB серум: Препоръчителен е курс от 3 до 4 процедури с интервал от 2 седмици за оптимални резултати.

BELKYRA®: Препоръчителен е курс от 2 до 6 процедури с интервал от минимум 1 месец за оптимални резултати.

Кога не се прилага процедурата?

  • При бременност и кърмене

Изпрати запитване

Съгласие

7 + 13 =