Премахване на двойна брадичка

Ефективно разграждане на двойна брадичка

400,00 лв. от

Какво представлява премахването на двойна брадичка

Премахването на двойната брадичка се осъществява чрез различни неоперативни техники на естетичната медицина. Разграждането на двойна брадичка се случва посредством инжектиране на субстанция, чиито основни съставки най-често са дезоксихолиева киселина, пептиден или ензимен комплекс. Те имат способността да разграждат локализираните мазнини в деликатната зона, където се образува двойната брадичка. В клиника Derma Vita предлагаме и различни технологични решения за премахване на мастни натрупвания под брадичката. Една от най-ефективните процедури за целта е криолиполиза CLATUU Alpha с първия в света патентован апликатор за 360° охлаждане за още по-бързо и ефективно намаляване на мазнините. CLATUU Alpha замразява мастните клетки до тяхното естествено унищожаване, без да уврежда околните нерви и тъкани. HIFU лифтинг ULTRAFORMER III също се прилага за редуциране двойната брадичка чрез високоинтензивен фокусиран ултразвук. Апаратурата излъчва необходимото количество енергия за стопяване на излишни мастни натрупвания, докато стяга кожата в областта.

Какви са предимствата на процедурите за разграждане на двойна брадичка и неинвазивно премахване на мазнините в зоната

Инжекционните и апаратни процедури за третиране на двойната брадичка в клиника Дерма Вита постигат желаните резултати без оперативна намеса. Терапиите не изискват болничен престой и се отличават с изключително кратък възстановителен период, в зависимост от приложения метод. Веднага след процедурите пациентите могат да се върнат към ежедневието си. В Дерма Вита терапиите се извършват от обучени специалисти в клинична среда със сертифицирани продукти и призната високотехнологична апаратура, което повишава максимално профила на безопасност на манипулациите.

премахване на двойна брадичка
възраст

Подходяща възраст

18+

Продължителност

Продължителност

30 мин.

процедура

Вид процедура

Инжекционна

период

Възстановителен период

Няма

Сезон

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

, , ,

Често задавани въпроси

Какво представлява разграждане на двойна брадичка?

Разграждането на двойна брадичка, без оперативна намеса се извършва посредством специфична техника на инжектиране на продукт, който разрушават мастните натрупвания в зоната.
Лекарите на Derma Vita работят със сертифицирани продукти с доказано и безопасно действие –Prostrolane Inner B, PB серум и Belkyra. Дерматолозите ни определят най-подходящия продукт и метод за терапия, спрямо индивидуалното състояние на всеки пациент.

В Derma Vita предлагаме и решение за пациентите, които предпочитат напълно неинвазивни методи – премахване на двойна брадичка, чрез замразяване на мазнини с първия в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане – CLATUU Alpha.

Каква е цената за премахване на двойна брадичка?

  • Цената за премахване на двойна брадичка в клиника Дерма Вита зависи от конкретната процедура, която се прилага при всеки пациент. Актуалните цени на услугите ни могат да бъдат намерени в ценоразписа на сайта ни.  В зависимост от оценката на състоянието и избора на необходими комбинации и брой процедури се изготвя терапевтичен план, съобразен с нуждите и желания краен резултат на всеки пациент.
    Екипът на Дерма Вита може да изготви индивидуална оферта за всеки пациент при закупуване на пакет от процедури. Преференциалната пакетна цена зависи от броя и вида на процедурите, които се включват в него.

Какви са предимствата на разграждане на двойна брадичка с Prostrolane Inner B?

Prostrolane Inner B е иновативен патентован пептид за липоредукция. Продуктът задейства разграждането на мастните клетки, без да уврежда клетъчните структури. Иновативната формула редуцира мазнините, като същевременно подобрява еластичността и тургора на кожата.
Процедурата е ефективен метод за премахване на двойна брадичка. Prostrolane Inner B се прилага за стопяване на локализирани мазнини на лицето, като тези при челюстта след брадичката – т. нар. бузи тип „булдог“,както и на тялото.

Предимства:

  • Редуцира локализираните мазнини и подобрява качеството на кожата
  • Премахва мазнините от „двойна брадичка“, бузи тип „булдог“, “бучки на Биш” и др.

Какви са предимствата на разграждане на двойна брадичка с PB серум?

PB серум е продукт, който съдържа иновативен ензимен комплекс, съчетаващ различни видове ензими (колагеназа, лиаза, липаза), които в специфично съотношение действат на различни проблеми.
PB серум е безопасно и съвременно решение за намаляване на мастната тъкан в двойната брадичка.

Предимства:

  • Иновативен подход за редуциране на мазнини чрез рекомбинантни ензими
  • Ефективно намалява обема на мазнините в „двойната брадичка“

Какви са предимствата на разграждане на двойна брадичка с Belkyra?

BELKYRA® на Американската компания Allergan съдържа синтетична версия на дезоксихолева киселина. В САЩ продуктът е познат като KYBELLA.
Дезоксихолевата киселина е жлъчна киселина, която се произвежда от черния дроб, за да разлага мастните компоненти на храната. Учените са доказали, че тази киселина успешно може да топи и мазнините в двойната брадичка.
Дезоксихолевата киселина в BELKYRA® разрушава мембраната на мастните клетки и разгражда мазнините, съдържащи се в тях, в рамките на 28 дни. Веднъж разрушени, тези клетки не могат да съхраняват или натрупват мазнини отново. Следователно след постигане на желания резултат, ефектът се запазва във времето и не се налага последващо лечение

Предимства:

  • След постигане на желания резултат, не се налага последващо лечение

80% от пациентите, третирани с Belkyra® споделят удовлетворение от резултатите от външния вид на своето лице и брадичка.

Колко процедури за двойна брадичка са необходими?

Prostrolane Inner B: Препоръчителен е курс от 4 до 6 процедури с интервал от минимум 2 седмици за оптимални резултати.

PB серум: Препоръчителен е курс от 3 до 4 процедури с интервал от 2 седмици за оптимални резултати.

BELKYRA®: Препоръчителен е курс от 2 до 6 процедури с интервал от минимум 1 месец за оптимални резултати.

Кога не се прилага процедурата разграждане на двойна брадичка?

  • При бременност и кърмене

Изпрати запитване

Съгласие

12 + 15 =