Излишни мазнини в областта на брадичката

Натрупването на мазнини в областта на брадичката е често срещан проблем, който понижава самочувствието на пациентите и ги кара да потърсят решение в дерматологичния кабинет.

Кога се натрупват излишни мазнини в областта на брадичката

За съжаление се среща все повече и сред младите пациенти, и сред такива, които не страдат от наднормено тегло. Това се дължи на по-заседналия начин на живот, генетична предиспозиция, по-дългото време прекарано пред екрани и мобилни телефони, свързано с професия или хоби. Мазнините в тази област дават усещането за по-състарен вид, пълнота и умора.

Как се решава проблемът излишни мазнини в областта на брадичката

Съществуват различни методи и процедури, с които може да бъдат повлияни както кожата, така и мазнините в областта. От неоперативните апаратни интервенции предлагаме криолиполиза Clatuu Alpha, HIFU ULTRAFORMER III, радиочестотен лифтинг Exilis. Те могат да бъдат проведени самостоятелно или в комбинация с инжекционни разграждащи процедури като използваме продукти като Belkyra, PB Serum, Prostrolane Inner B. Изготвя се индивидуален терапевтичен план след оценка на състоянието на всеки пациент за постигане на максимални резултати.

Показване на 2 резултата

  • премахване на двойна брадичка

    Криолиполиза на двойна брадичка CLATUU Alpha

    600,00 лв. от
  • двойна брадичка

    Премахване на двойна брадичка

    400,00 лв. от