Кои са най-добрите филъри за устни?

май 7, 2024 | Блог

Като един от най-популярните филъри на пазара, продуктите на JUVEDERM® са високоефективен, нехирургичен начин за придаване на обем на устните ви, като същевременно намалява бръчките около устата Ви, за да Ви даде младежки и блестящ вид.

Juvederm – най-добрите филъри за устни

JUVÉDERM® е избраната колекция №1 от хиалуронови филъри в САЩ, одобрени от FDA през 2006г. и утвърдили се като водещи продукти на пазара. Всеки продукт от колекцията филъри JUVÉDERM® добавя обем към различна област на лицето – без операция. Всички филъри JUVÉDERM® са гладки, кристално чисти гелове, които се прилагат чрез инжектиране в различни области по лицето, имат висок профил на безопасност и отлична интеграция в тъканите с най-добро постигане на ефект.

най-добрите филъри за устни

Тези пълнители са създадени за комфорт и ефективност. Обикновено сесията на инжектиране може да отнеме около 30 минути. Преди инжектирането на хиалуронов филър в устните се поставя локална упойка под формата на лидокаинов крем, която обезболява зоната за максимален комфорт на пациента. Веднага след процедурата пациентът може да се върне към ежедневието си.

Множество зони на третиране

Всеки филър от портфолиото на Juvederm е специално проектиран да работи върху целева зона за третиране. Чрез усъвършенстване на техните формули, Allergan създаде холистичен подход за лечение, което работи по правилния начин за всяка анатомична част от лицето.
Филърите Juvederm се предлагат в два основни варианта като начин на производство – 3D MATRIX и VYCROSS®.
Към първата група се отнасят Juvederm Ultra 2, 3, 4 и Smile. Те са монофазни, което означава, че 100% от хиалуроновата киселина е в свързано състояние. Тяхната технология осигурява дълготрайност на филъра и постигане на оптимален обем при приложението му.

Към втората група се отнасят новата гама продукти – Volbella, Voluma, Volite, Volift и Volux. Те са бифазни, състоят се от високомолекулна и нискомолекулна хиалуронова киселина. Vycross® технологията, разработена от Allergan Aestetics за колекцията филъри на Juvederm, представлява специална мрежеста технология за свързване на молекулите хиалуронова киселина. Така филърите са фини, меки и същевременно дълготрайни. Без риск от мигриране. Това им придава качества като по-голяма пластичност, по-добра интеграция с тъканите, по-бързо възстановяване след инжектиране. Всички тези предимства затвърждават JUVÉDERM® като най-добрите филъри за устни.