Уголемяване на устни с хиалуронови филъри

Моделиране на перфектните устни с хиалуронови филъри.

300,00 лв. от

Какво представлява процедурата уголемяване на устни

Уголемяване на устни е инжекционна процедура, която представлява инжектиране на дермален хиалуронов филър в зоната на устните за подобряване на вида им с различна цел – хидратация, увеличаване на обем, оформяне, корекция на асиметрия. По време на консултация със специалист се обсъждат конкретните желания на пациента и представите му за мечтаната визия на устните, за да се избере най-подходящия продукт и инжекционната техника.

Какви са предимствата на филърите за устни

Предимствата на хиалуроновите филъри за устни са в това, че хиалуроновият хидрогел е временен, биоразградим продукт, който се разгражда постепенно от човешкия организъм, като разграждане на филъра в устните може да се направи от лекаря с помощта на хиалуронидаза при нужда или желание от страна на пациента. Ето защо те са едни от най-добрите филъри за устни. Хиалуроновият хидрогел се интегрира отлично в тъканите и стои естествено, без да причинява трайни последствия от инжектирането му. Има висок профил на безопасност и ефективност за постигане на желаните резултати.

уголемяване на устни, хиалуронови филъри
Подходяща възраст

Подходяща възраст

18+

Продължителност

Продължителност

30 мин.

Вид процедура

Вид процедура

Инжекционна

Възстановителен период

Възстановителен период

1 ден

Сезон

Сезон

Целогодишно

Често задавани въпроси

Каква е цената на поставянето на хиалуронови филъри за устни?

Цената за поставяне на хиалуронов филър в устните зависи пряко от вида и количеството на инжектирания продукт. Информация за цената на процедурите за поставяне на филър в устните можете да откриете в нашия ценоразпис.

В клиника Дерма Вита поставянето на филър в устните се извършва от лекари, специалисти и специализанти по дерматология, които са опитни и обучени инжектори. Използваме селектиран набор от хиалуронови филъри, всички от които са сертифицирани и регистрирани продукти с доказана безопасност и ефективност. Процедурите се извършват в клинична среда, оборудвана с необходимите стерилни средства, дезинфекциращи продукти, обезболяващи локални продукти и всички нужни способи за безопасното извършване на процедурата. Всичко това е взето предвид в ценообразуването на услугите ни.

Какво трябва да знаем за изграждането на контур на устни с филър?

Това е инжекционна процедура, която се извършва с локална анестезия под формата на лидокаинов крем. Избира се подходяща техника за инжектиране спрямо формата на устните на пациента и се набляга на контура с цел оформяне и подчертаване, без придаване на допълнителен обем. Процедурата отнема между 15-30 мин. и резултатът е видим на момента, като крайният ефект се наблюдава след около седмица, когато премине отокът и завърши пълната интеграция на продукта в устните. В Дерма Вита всяка корекция на устни се извършва от обучен лекар в клинична среда със сертифициран и висококачествен продукт за постигането на висококачествени, безопасни и естетични резултати.

Какво представлява оформянето на устни с хиалуронов филър ?

Хиалуроновите филъри са инжекционни продукти, чиято основна съставка е хиалуроновата киселина – естествено вещество за организма, отговорно за поддържането на добра хидратация на кожата.
Моделирането на устните с хиалуронови филъри е отлично решение както за млади пациенти, които искат да подобрят вида им и загубата на обема на устните, така и при зрели пациенти, които искат да заличат следите на стареене от устните си.
Моделирането на устни от опитни инжектори може да се прилага с различна цел. От създаване на обем и сочен вид на устните, дискретно контуриране до хидратация, без драстично уголемяване на размера им. Хиалуроновите филъри се прилагат и при нарушен контур на устните, както и за подобряване на бръчките над устата „тип баркод“. В зависимост от анатомичните особености на всяко лице и от желанията на всеки пациент, се определя вида и необходимото количеството на хиалуроновия филър. Лекарят подбира инжекционната техника и изготвя индивидуален план за терапия. Търсеният краен резултат може да се постигне както с 1 една процедура, така и поетапно.
ПРИ ПРОЦЕДУРАТА зоната на устните се обезболява с упойка под формата на крем за максимален комфорт на пациента. Филърът се инжектира равномерно в определени точки на устните, за да се постигне желания резултат, без създаване на неестетични форми и свръх обеми.
СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА е възможно да се появят оток, зачервявания и леки синини, които отшумяват в рамките на 1 до 3 дни.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е:
Да се избягва приемът на аспирин поне седмица преди процедурата, за да се намали риска от кървене при инжекциите и появата на синини.
Да не се посещават сауни, парни бани и масажи 3 дни след процедурата.
Да не се пуши и пие от сламка минимум 2 часа след процедурата.
Да се пие повече вода, за удължаване на ефекта.

Какви проблеми третира оформянето на устни с хиалуронов филър?

Какви са отличителните предимства на корекцията на устни с филър?

  • Незабавен видим резултат
  • Пълен контрол от лекаря върху създавания ефект по време на процедурата
  • Създаване на желания резултат с висока прецизност
  • Възможност за поетапно постигане на желания резултат, за да може пациентът да свикне с промяната във времето и да се достигне точния желан резултат
  • Минимален, почти нулев, риск от странични реакции
  • Възможност за разграждане на продукта при неудовлетвореност на пациента

Кога се постига и колко продължава ефекта на обем в устните?

С 1 до 2 процедури се постига желания резултат, в зависимост от състоянието на всеки пациент. Инжекторите на Derma Vita Clinic изготвят персонален план за терапия с хиалуронови филъри за всеки пациент.
С 1 до 3 процедури годишно се поддържа постиганият резултат.
Всеки организъм различно резорбира хиалуроновата киселина, затова продължителността на ефекта е строго-индивидуална.
Обикновено трайността на пълния ефект от филъра продължава около 6 м.
С последващите процедури се повишава продължителността на ефекта.

Кога не се прилага процедурата?

  • При бременност и кърмене
  • При нараняване и инфектиране на кожата в зоната на инжектиране.

Изпрати запитване

Съгласие

12 + 9 =