БЕЗПЛАТНИ консултации за тяло

май 1, 2021 | Новини

„Да бъда в перфектна форма на плажа тази година!” присъства ли в целите ви за 2021 г.? Сега е точният момент да се погрижите за фигурата, която искате да имате през лятото.

Може да получиш БЕЗПЛАТНА консултация за тяло при специалистите ни и ще получите и подарък – InBody тест за измерване на телесните мазнини към избрана от теб процедура за тяло в Derma Beuaty. 

За да постигнете желания резултат бързо и ефективно, екипът ни ще ви помогне да изберете най-подходящите за вас процедури и ще изготви индивидуален план за терапия, спрямо нуждите ви.

Наднорменото тегло е не само естетичен проблем, но и причинител на множество заболявания. Поддържането на правилно телесно тегло е от съществено значение за здравето на организма. Работим с апаратура от ново поколение – InBody, която прави цялостна оценка на моментното състояние на параметрите в тялото. Една от най-важните оценки за състоянието на телесните ни компоненти е разчетът на основните съставни части на човешкото тяло. Теглото ни се сумира от съотношението на количество вода, минерални вещества, протеини, мазнини. Въз основа на това бихме могли да преценим кое от тях да регулираме и как.

При нас ще намерите апарати от най-висок клас за неоперативно оформяне на тяло, които постигат отлични резултати в елитни клиники по цял свят. Разполагаме с най-иновативната клиолиполиза за замразяване на мастните клетки със зебележителни резултати още след първата процедура – Clatuu и Clatuu Alpha за специфични зони! Можем да стегнем отпусната кожа и да намалим мазнините в зоната на тялото с най-добрия апарат за HIFU – Ultraformer III ! Предлагаме ви елиминиране на целулита с UNISON, единственият апарат който се справя едновременно с всички 5 причинителя на целулита! Всичко това и много други процедури, които ще отговорят на всяка нужда!

Защото изваяните тела през лятото, се оформят през зимата!

Ела на БЕЗПЛАТНА консултация за тяло при специалистите ни и ще получиш подаръкInBody тест за измерване на телесните мазнини към избрана от теб процедура за тяло в Derma Beuaty. 

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44).