Терапия с LED легло

Напълно безопасен и приятен метод за стимулиране на жизнените процеси

70,00 лв. от

Derma Vita Clinic разполага медицинската апаратура CHROMOSPACE – единственото LED легло в страната.

Ползите от фотомедицината са доказани от проучвания на НАСА още през 60-те години. Светлини с различна дължина на вълната, съответстващи на определен цвят, въздействат върху различни процеси в организма.  Терапията с LED светлини повлиява редица заболявания, ускоряват метаболизма, въздейства на процесите в дълбоките слоеве на кожата и стимулират възстановяването ѝ.

Подходяща възраст

16+

Продължителност

30 мин.

Вид процедура

Апаратна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Решения на проблеми

, , , , ,

Зона за третиране

,

Често задавани въпроси

Какво представлява терапията с LED легло?

Chromospace е легло – генератор на LED светлина с 5 активни цвята (дължини на вълната). При процедурата с LED леглото Chromospace тялото е под директно въздействие на LED светлина, излъчвана от панелите на леглото.
На всяка дължина на вълната съответства определен активен цвят, който има специфично въздействие върху клетките – синя (465nm), зелена (522nm), жълта (595nm), червена (645nm) и инфрачервена светлина (855nm).
Светлината с определена дължина на вълната предизвиква фотобиостимулация на всички клетки в кожата.  Процедурата може да бъде както от 1, така и от комбинация от повече светлини, в зависимост от целта на терапията.

Процедурата с LED светлините не причинява термална увреда и е подходяща за всички фототипове!

LED терапията може да бъде приложена самостоятелно или в комбинация с други процедури за оптимизиране на резултатите. LED терапията се съчетава успешно с всички инжекционни и лазерни процедури, с пилинги, процедури за оформяне на тяло и др.

Какви проблеми третира терапията с LED легло?

Терапията с LED светлини е напълно безопасен и приятен метод.
Тази „баня от светлина“ активира всички жизнени процеси и има благотворно действие върху десетки здравословни и естетични проблеми:

Подмладяване – Комбинация от зелена или жълта светлина с инфрачервена светлина , последвани от червена светлина има силно анти-ейдж дейтвие върху кожата. Терапията се бори с признаците на стареене на кожата по цялото тяло – линии и бръчки, пигментации, ниска еластичност и др.  Анти-ейдж терапията с LED светлини се съчетава ефективно с други подмладяващи процедури за повишаване на резултатите.
Лечение на косопад – Комбинацията от червена и инфрачервена LED светлина подобрява микроциркулацията и достъпа на кислород, съживявайки метаболизма на космения фоликул. Ефекта се забелязва още първия месец след терапията. Косата възвръща своята плътност, сила и здравина. За оптимизиране на резултатите, фотобиостимулацията може да бъде съчетана с мезотерапия на скалп и с плазмолифтинг PRP на скалп.
Облекчава ставни болки и травми – Комбинацията инфрачервена LED светлина, която прониква в най-голяма степен в тялото, и червена LED светлина има силен аналгетичен и противовъзпалителен ефект. Облекчава ставномускулни болки, подобрява циркулацията на кръвта и засилва имунния отговор.
Анти-стрес, тонизиране, детокс – Терапията със зелена LED светлина, последвана от терапия с жълта LED светлина. Леглото Chromosapce въздейства на имунната и лимфната система, подпомага детоксикиращите процеси в организма. Намалява нервното напрежение като подобрява невротрансмисията и действа благотворно върху съня. Терапията има анти – меланхоличен ефект, повишава мускулния тонус и е подходящ при страдащите от хронична умора.

Светлинната терапия с LED леглото Choromospace се прилага успешно и при:

 

Какви са отличителните предимства на терапията с LED легло?

  • Бърз и комфортен метод
  • Напълно безопасна и толерантна процедура
  • Анти-ейдж процедура за кожата на цялото тяло
  • Цялостно обновяване на кожата отвътре навън
  • Стимулиране на жизнените процеси в организма

Колко процедури са необходими?

Специалистите на Derma Vita Clinic процедури се определят от дерматолог спрямо състоянието и индивидуалните особености на пациента.  
В зависимост от проблема, който се третира, специалистите на Derma Vita Clinic определят активните светлини на терапията, броя на процедурите и честотата им.

По протокол е необходим курс от около 10 процедури за постигане на максимален резултат. По преценка на специалиста може да се назначат поддържащи процедури на месечна база за запазване на ефекта във времето.

Галерия

Изпрати запитване

Съгласие

1 + 10 =