Косопад

Ефективни методи против косопад и за уплътняване на косъма.

150,00 лв. от

До 85% от мъжете имат някакъв вид косопад през живота си.

Повечето хора губят средно 50 до 100 косъма на ден. Обикновено това не предизвиква забележимо разреждане, тъй като в същото време расте и нова коса. Загубата на коса възниква, когато този цикъл на растеж е нарушен или когато косменият фоликул е увреден. До 85% от мъжете имат някакъв вид косопад през живота си.

Това може да се случи по различни причини:

 • Наследственост
 • Болести като анемия или проблем с щитовидната жлеза
 • Радиационна или химиотерапия
 • Медикаменти като разредители на кръвта, високи дози витамин А и стероиди, които някои мъже вземат, за да помогнат за изграждането на мускули, наречени анаболни стероиди
 • Инфекции на скалпа
 • Проблеми диетата, като получаване на твърде малко желязо или твърде много витамин А
 • Стрес

Методи за възстановяване на косата

 • Плазмотерапия / PRP
 • Мезотерапия
 • Филъри при косопад

Подходяща възраст

18+

Продължителност

от 30 мин.

Вид процедура

Инжекционна

Възстановителен период

Няма

Сезон

Целогодишно

Допълнителна информация

Зона за третиране

Решения на проблеми

,

Категория:

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на плазмотерапията / PRP срещу косопад?

PRP (богата на тромбоцити плазма) се използва при възстановяване на косата. Тази инжекционна терапия използва собствената кръв на пациента. Нашата кръвна плазма съдържа активни фактори на растежа, които стимулират косата. С тънка игла плазмата се инжектира в скалпа. Факторите на растежа в кръвните клетки задействат процеса на възстановяване на космите, чрез естествена стимулация.

Предимствата на плазмотерапията

 • Нехирургична процедура
 • Безопасни и надеждни резултати
 • Много бърз период на възстановяване
 • Красиви и преди всичко естествени крайни резултати

Възстановяването чрез PRP на косата е подходящо както за мъже, така и за жени. Това е най-съвременното, нехирургично, напълно естествено алтернативно медицинско лечение, използвано при косопад или изтъняла коса.

Какво предствлява и как действа?
Лекарят взема кръв, която след това се обработва в центрофуга, така че да останат само обогатените клетки или тромбоцитите. PRP или силно концентрирана плазма, обогатена с тромбоцити, включваща протеини които са от съществено значение за растежа, се инжектира в скалпа или области, които се лекуват, като се използва специална микро игла.

Какви са предимствата на мезотерапията срещу косопад?

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията е лечение, което стимулира мезодерма, като влияе върху голямо разнообразие от симптоми и заболявания. Инжектираният разтвор съдържа широк спектър от минерали, витамини, аминокиселини, нуклеинови киселини и коензими, които могат да бъдат приспособени към индивидуалните нужди на всеки пациент.

Мезотерапията за косопад се използва с голям успех в Европа и САЩ. Лечението е практически безболезнено и безопасно, когато се прави от професионалист. След лечението можете просто да се върнете на работа.

Мезотерапията доставя  необходимите субстанции  точно там, където е необходимо (около космения фоликул). При косопад предствлява ефективен метод за подобряване на кръвообращението, намаляване на възпалението, неутрализира излишния DHT, стимулира колагена, увеличава размера на фоликулите, за да спре загубата на коса и да стимулира растежа ѝ.

Какви са предимствата на филъра за коса срещу косопад?

Иновативен филър за коса – Какво представлява?

Това е първият по рода си филър в световен мащаб за лечение на косопад и уплътняване на косъма. Не съдържа химически съставки и лекарствени средства, а напълно естествени патентовани пептиди, което намалява възможността за поява на нежелани реакции.

Как действа?

Формулата от естествени биопептиди, осигурява ефективна трансдермална доставка на пептиди в космените фоликули и тяхното постепенно освобождаване. Молекулите на кръстосано свързаната хиалуронова киселина подпомагат реструктурирането на съединителната тъкан, хидратират скалпа и ускоряват процеса на ревитализация на космените фоликули.  Ускоряват растежа на косата и спират падането на коса. Активират се латентните космени фоликули. В резултат тънката и чуплива коса укрепва и се възстановява нейната жизненост.

За кого е предназначена терапията?

Терапията може да се прилага при мъже и жени, независимо от възрастта при, алопеция от различен произход:

 • Мултифокална алопеция
 • Дифузна алопеция;
 • Андрогенна алопеция;

 За лечение на тънка, чуплива, суха коса. Като средство за увеличаване на коефициента на оцеляване на присадена коса след трансплантация. В комбинация с друго лечение за косопад, повишава ефективността на лечението и спомага за получаване на по-бързи резултати от лечението. Като средство за ускоряване растежа на косата, спиране на загубата на коса и подобряване структурата на косъма.

 

Кога се виждат резултати?

След инжектиране на необходимото количество продукт, активните му съставки продължават да действат 2 месеца след терапията. Стимулира се образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15 ден след процедурата. Оптимален видим резултат може да очквате след 8 седмици при минимум 4 процедури.

Изпрати запитване

Съгласие

13 + 8 =